Ние пеем и танцуваме

Музиката е много близка до емоционалната природа на децата. Тя стимулира и развива техните психически и физически способности. Музиката внася радост в живота на децата, така непосредствено и сладко. Има ли по-забавна гледка от това да видиш своето малко току-що проходило човече да пляска с ръчички и да се поклаща в ритъма на някоя песен? А колко щастливи са мама и татко, когато чуят първата научена песничка от своето дете?

Музиката е прекрасно изживяване за всяко малко дете. Тя е още един забавен и лесен начин за интелектуално развитие на децата. Музиката е емоционално чувство, чрез което те опознават света.

Затова Арти е градина, в която децата се посрещат с музика и песни. Запознават се с музикални инструменти и слушат концерти на живо. Децата имат поле за изява на празници, тържества и открити моменти.

Връзката между музиката и движенията са дълбоки и многостранно преплетени. Танцът е един полезен и приятен начин за укрепване на физическото здраве на децата, за подобряване на техните социални, комуникативни и артистични умения. Танцът е истинско забавление! А под ръководството на Моника Димитрова, преподавател в Танцова школа "Орфей", освен в забавление модерните и народни танци са истинска радост за очите и сърцата ни.

В Частна детска градина АРТИ ние пеем и танцуваме – артистични и много усмихнати!