<< Обратно

Маргарита Димитрова

2016-08-18

"Синът ми посещава ЧДГ Арти от пролетта на 2014г. и от тогава до днес нито за миг не съм съжалила за избора си. Когато за първи път прекрачи прага на Арти той беше на 3 г. и не беше стъпвал в детска градина. Преходът беше много лек, плавен, детето не се е чувствало подтиснато или стресирано- попадна в ръцете на екип от истински професионалисти, които се грижат за дечицата с много любов и позитивно отношение. Междувременно синът ми беше приет и в държавна градина, но решихме, че ще се откажем от мястото там (в държавната), защото щастието на детето ми и моето спокойствие и увереност, че той се чувства добре нямат цена.

Аз виждам, че детето ми е гледано добре, че когато има защо, когато не спазва правилата, му се отнема играчката или му се прекъсва играта, и това е начин на възпитание, който аз адмирирам, защото в него няма агресия и той не се чувства обиден, а осъзнава, че греши. Не веднъж съм говорила с учителите за неговото развитие и поведение и съм усещала, че и аз и той получаваме лично отношение, което аз оценявам високо и за мен е важно. 

От 2014г. насам детска градина Арти много се промени в положителен аспект- екипът смени някой от своите членове само за да стане още по-добър, а децата се радват на много и различни странични дейности и занимания- катерене, ски, езда, посещение на ферма са само част от тях. Това е едно от нещата, които особено много ценя в дейността на "Арти"- тяхната инициативност и креативност.

Най-силната оценка и най-вярната обратна връзка, която бих могла да получа за тази детска градина е усмивката на сина ми, затова с чиста съвест бих препоръчала ЧДГ Арти на всеки, който търси първокласна детска градина:)"